ACTUALITAT


Benjamin Lacombe enlluerna València amb els seus «fantasmes»

8 gener 2020

Dins de la gira que el va portar a diferents ciutats espanyoles, Benjamin Lacombe va presentar a València el seu últim treball: «Historias de fantasmas de Japón».

El passat 20 de desembre, poc després de l’hora de dinar, es va formar una cua de més de 200 persones, que esperaven nervioses davant de la mirada sorpresa dels vianants. L’artífex d’aquesta expectació no era un altre que Benjamin Lacombe, el famós il·lustrador que va triar la ciutat del Túria com una de les destinacions de la seua gira.

El lloc escollit en aquesta ocasió va ser la Llibreria Soriano. Un espai molt emblemàtic en què Benjamin Lacombe va poder compartir unes hores amb els seus fans incondicionals. A més a més, els 30 primers aconseguiren, a més d’una dedicatòria, un dibuix personalitzat de l’il·lustrador.

I tot açò amb un rerefons d’allò més evocador: l’última obra de Benjamin Lacombe Historias de fantasmas de Japón, que reuneix onze contes japonesos de fantasmes i altres éssers sobrenaturals i que ja s’ha convertit en un èxit de vendes.