ACTUALITAT


La desaparició dels formatges arriba a la tele

2 octubre 2019

Vols conéixer millor Pura María García? Vols saber què li passava pel cap quan va imaginar la història dels formatges quadrats? Doncs no et pots perdre l’entrevista que li van fer a Tele Safor, en què parlà dels formatges i de moltíssimes coses més.

Si Pura María García tornara a ser xiqueta, aniria a l’escola de malabars per a dibuixar a l’aire figures malabàriques amb paraules que són l’ingredient principal dels seus plats preferits: sopa d’endevinalles, pastís de versos, compota de faula i auques, flam de llet sideral i ciència-ficció...
Malgrat que no va trobar una escola per a malabaristes de la paraula, va decidir viure i passejar per camins on les paraules, de mil formes, li ixen al pas. És professora i la paraula és el pont que creua cada dia amb el seu alumnat. Llig fins i tot les etiquetes de les galetes i els iogurts i, amb la seua magneto-llapissera, imanta paraules que ordena i atresora per a escriure poemes per a xiquets i xiquetes i iaios i iaies, llibres de text i novel·les misterioses. 
Una d’elles, si t’agraden les paraules i els formatges, et farà plantejar-te com es pot solucionar el misteri que s’amaga en el seu argument. Vols saber-ne el títol? Doncs... ara el llegiràs! L’estranya desaparició dels formatges quadrats.